Skip to content

DEIGRATIA

Home » Over mij

Over mij

Over mij

Mijn naam is Danielle Benjamins. Ik ben 38 jaar jong en ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Hollandscheveld. Als ik mijzelf zou omschrijven ben ik een enthousiaste vrouw die een groot hart draagt voor een ieder. Als je het aan mijn man zou vragen of aan mijn kinderen zouden zij hetzelfde zeggen. Dat grote hart draag ik graag uit en in mijn beroep past dit prima. Als paardencoach & life coach ben je een groot hart nodig. Het accepteren van een ander staat altijd op de eerste plaats.

Na het behalen van mijn VMBO diploma heb ik met mijn broers, zus en vader in ons familiebedrijf gewerkt. Dit deed ik met veel plezier. Hier mocht ik door verschillende functies heen groeien: magazijn medewerker, verkoper, inkoper, financieel manager en CFO.

Toch wilde ik wat anders. Begin 2021 heb ik mijn diploma behaald paard- en lifecoaching aan de SPHBO. Vanaf mei 2021 heb ik ervoor gekozen, om mijn vaste baan in het familiebedrijf op te zeggen. En mij volledig te richten op het coachen van klanten. In 2021 heb ik de opleiding TotalBalance Basis coach gevolgd en afgerond in 2022. TotalBalance is een netwerk met christelijke coaches, waarbij gecoacht wordt op het verleden, heden en toekomst. En waar je totaal in balans komt op de vlakken geloven/groeien/genieten/gezond leven en liefhebben. Om mijzelf nog verder te specialiseren heb ik ook de master trainingen gevolgd van rouw/verlies en kinderen en tieners en bevrijding en genezing. In 2023 Ontdek Gods liefde voor jou. Op dit moment volg ik een training om groepen te trainen. Naast het hebben van mijn eigen praktijk, ben ik ook werkzaam als coach op de Worship & Ministryschool in HOOGEVEEN hier geef ik ook een aantal lessen.

Vanuit mijn christelijke identiteit wil ik jou begeleiden tijdens processen waarbij het fijn is dat er meerdere ogen met jou meekijken. Net zoals bij paarden mag je bij God helemaal jezelf zijn.